Boodschappenservice

Ook met uw boodschappen kan Ding Dong u helpen. De boodschappenservice van Ding Dong is een extra service wanneer u maaltijden afneemt.

Onze chauffeur neemt graag boodschappen voor u mee!

Heeft u moeite met het doen van de dagverse boodschappen in de supermarkt? Ding Dong biedt ook de mogelijkheid uw boodschappen samen met de koelverse maaltijden aan huis te bezorgen. U bestelt de boodschappen net als onze maaltijden eenvoudig online. U kunt zich eenvoudig aanmelden en uw boodschappen bestellen. De boodschappen worden dan eventueel gezamenlijk met uw maaltijden thuis bezorgd.

Ruim assortiment

Er is een ruim assortiment aan dagverse boodschappen, bijvoorbeeld brood, zuivel, kaas, vleeswaren en fruit. De boodschappen zijn per stuk te bestellen, met uitzondering van het fruit dat in kleine aantallen geleverd wordt.

Boodschappen bestellen?

Wilt u gebruik maken van de boodschappenservice? Meldt u dan eerst aan voor de maaltijdservice van Ding Dong. U kunt dan zodra uw account geactiveerd is zowel boodschappen als maaltijden bestellen.

Maakt u al gebruik van de maaltijdservice? Dan kunt u vanaf nu ook boodschappen bestellen. Kijk hiervoor onderaan bij het besteloverzicht of voeg ze toe aan uw bestelling nadat u de maaltijden hebt gekozen.

Persoonlijke bezorging

Onze chauffeurs bezorgen de maaltijden drie keer per week bij u thuis op een vooraf met u besproken tijdstip. De bezorgdagen zijn afhankelijk van de regio waarin u woont. Onze chauffeurs staan voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het wegzetten van de maaltijden en boodschappen in de koelkast en de keukenkastjes.