Hoe werkt het?

De maaltijden van Ding Dong kunt u eenvoudig online bestellen.

Voorkeuren instellen

U kunt zich online aanmelden en uw voorkeuren aan ons doorgeven. U kunt uw favoriete keukens selecteren, uw dieetwensen doorgeven en instellen wanneer u een maaltijd van Ding Dong wilt eten. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om alles te controleren en afspraken te maken over de bezorging.

Menu op maat

Op basis van uw voorkeuren stelt onze di√ętiste een menu op maat samen. Zo eet u altijd lekker en gevarieerd en bent u in een handomdraai klaar met het bestellen van uw maaltijden. U kunt dit menu online bekijken en heel eenvoudig aanpassen.

Eenvoudig te bestellen

U kunt automatisch de maaltijden uit uw favoriete keukens laten bezorgen, of zelf à la carte uw menu samen stellen. Het is ook mogelijk dat uw kinderen, verzorgers of een derde de bestellingen voor u doen.

Persoonlijke bezorging

Onze chauffeurs bezorgen de maaltijden drie keer per week bij u thuis op een vooraf met u besproken tijdstip. De bezorgdagen zijn afhankelijk van de regio waarin u woont. Onze chauffeurs staan voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het wegzetten van de maaltijden en boodschappen in de koelkast en de keukenkastjes.

Bewaren

De maaltijden kunnen in de koelkast bewaard worden en zijn maximaal 3 dagen houdbaar. Eventueel kunt u de maaltijden tijdelijk invriezen.

Niet meer zelf koken?