Maaltijden

Bij Ding Dong bestelt u lekker en gezonde maaltijden die bij u worden thuisbezorgd.

Maaltijdservice

Met de maaltijd service van Ding Dong kunt u dagelijks, een paar dagen per week of af en toe thuis genieten van een heerlijke en voedzame maaltijd. U kunt zich eenvoudig online aanmelden en ook online uw maaltijden bestellen.

Wij bezorgen momenteel maaltijden in de volgende regio's: Provincie Groningen (o.a. Groningen Stad, Roden), Provincie Drenthe (o.a. regio's Hoogeveen, Assen, Beilen, Emmen, Coevorden, Meppel), Provincie Friesland (o.a. Leeuwarden), Zaanstreek in Noord Holland, regio Twente in Overijssel en regio Veluwe in Gelderland. Twijfelt u of we bij u in de regio bezorgen? Neem dan contact op met onze servicedesk, wellicht is er de mogelijkheid wel Ding Dong Maaltijden aan huis te ontvangen.

Traditionele bereiding met verse ingrediënten

De koelverse maaltijden van Ding Dong worden met alle zorg door onze koks vers op maat bereid. Met verse ingrediënten koken zij uw maaltijden op traditionele wijze met behoud van alle smaak- en voedingsstoffen.

Seizoensgebonden maaltijden

Uw maaltijdkeuze wordt afgestemd op het seizoen. Zo kunt in de winter heerlijke boerenkoolstamppot verwachten en in het voorjaar heerlijke asperges op tafel hebben staan. De gezonde en gevarieerde maaltijden met ingrediënten uit het seizoen zorgen voor een goede weerstand. Want zoals wordt beweerd zijn groenten uit het seizoen de beste keuze voor een gezond welzijn.

We houden rekening met uw voorkeuren

Voor alle maaltijden kunnen wij rekening houden met uw dieet, eetwensen, allergieën, religie of cultuur. Wanneer u een dieet volgt en bijvoorbeeld zoutarm, vetarm, glutenvrij of vegetarisch eet kunt u gewoon de maaltijdservice Ding Dong gebruiken. Helaas is online bestellen nog niet mogelijk voor alle dieet varianten.

Uitgebreide keuzemogelijkheden

Iedere week kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van onder andere soepen, salades, hoofd- en nagerechten. U kiest zelf welke en hoeveel maaltijden u wilt. U kunt kiezen voor het menu van de kok of stelt uw eigen á la carte menu samen. Daardoor heeft u de keuze voor een dagmenu van één, twee of drie gangen. Al dan niet met een extra salade of bijgerecht.

Niet meer zelf koken?