Over ons

Wij zorgen ervoor dat u elke dag lekker en vers kunt eten.

Maaltijdservice

Bij Ding Dong bestelt u lekkere en gezonde maaltijden uit uw favoriete keukens. Zo kunt u elke dag lekker en vers eten. Onze koks bereiden uw maaltijd op traditionele wijze met verse ingrediënten en behoud van alle smaak- en voedingsstoffen. Ze letten bij de samenstelling van de menu's op variatie, gezondheid en natuurlijk een lekkere smaak. De maaltijden worden door onze chauffeurs bij u thuisbezorgd. Ook wanneer u als zorginstelling maaltijden wilt bestellen kunt u gebruik maken van Ding Dong. De maaltijden van Ding Dong bestelt u heel eenvoudig online.

Persoonlijk, lekker en vertrouwd

Onze kernwaarden persoonlijk, lekker en vertrouwd vind u overal terug in onze dienstverlening. Wanneer u belt met onze klantenservice wordt de persoonlijke benadering duidelijk, maar ook wanneer de chauffeur bij u thuis de maaltijden komt afleveren. Hulp nodig bij het plaatsen van de maaltijden en boodschappen in de koelkast? Voor onze chauffeurs geen enkel probleem.

Signaleringsfunctie en sociale controle

Met onze signaleringsfunctie en onze persoonlijke aanpak hopen wij een vertrouwd gezicht te worden in uw omgeving. Onze chauffeurs hebben een signaleringsfunctie en houden een oogje in het zeil. Mocht er iets bijzonders zijn dan kunnen zij contact opnemen met familie, buren of de zorginstelling in wijk. Bij de aanmelding wordt gevraagd naar een aantal contactpersonen. Wanneer er iets niet als 'normaal' wordt ervaren, zal de chauffeur met deze contactpersonen contact zoeken om de situatie te bespreken. Zo letten wij op u en onze medemens!

De maaltijden en de boodschappen worden ook nooit zomaar bij de deur achtergelaten. Bent u niet aanwezig, omdat u bijvoorbeeld een dagje weg gaat dan kunt u dit altijd doorgeven aan onze servicedesk. Zij spreken dan samen met u af wanneer of waar wij de maaltijden kunnen leveren. Bent u niet aanwezig en heeft u dat vergeten te melden, dan komt de chauffeur op een later tijdstip weer terug. Natuurlijk wel na eerst de sociale controle te hebben uitgevoerd, voor het geval er iets anders aan de hand is.

Onderdeel van distrivers

Ding Dong is onderdeel van Distrivers. Wij werken vanuit de volgende doelstelling:

“Of je nu ziek, lichamelijk of geestelijk beperkt, eenzaam, vergeetachtig of snel moe bent. Samen met onze zorgpartners zorgen wij ervoor dat u elke dag lekker en gezond te eten en drinken krijgt. Maar ook als u nog zelfstandig thuis woont zorgen wij er voor dat u goed kunt eten.“

Ons onderscheidende vermogen ligt in de aandacht die wij hebben voor onze cliënten. Niet alleen binnen een zorginstelling maar ook als u nog thuis woont staat u in het middelpunt van onze belangstelling. Als totaalleverancier van eten en drinken en alles daaromheen is onze belangrijkste taak ervoor zorgen dat de mensen voor wie wij werken elke dag kunnen genieten van lekkere maaltijden. Dit geldt voor zorginstellingen en ziekenhuizen in heel Nederland en de thuiswonende consument die elke dag wil genieten van lekker eten. Kijk voor meer informatie op: www.distrivers.nl

Vers bereide maaltijden, makkelijk aan huis bezorgd

Niet meer zelf koken?